EETHUYS RENKUM

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1054 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eethuys Renkum. Meer weten? Ontdek meer

18 sep 2022 om 19:27 Prima eten, aardige lui en geweldige service!
16 sep 2022 om 1:27 snel en lekker Broodje +
12 sep 2022 om 21:33 Super Top
4 sep 2022 om 21:33 Slecht! Ipv cola zero is er normale cola gekomen. Pizza pollo besteld maar viel niet goed in de smaak! Bezorger belt mij dat hij voor de deur staat, ik moest naar zijn auto lopen om mijn bestelling te krijgen.
4 sep 2022 om 20:08 Eens en nooit meer dat ik hier bestel helaas was de milkshake geen milkshake maar chocolade melk en de pikanto's en de frikandel speciaal te hard gebakken deze snackbar is er echt op achteruit gegaan
7 aug 2022 om 9:18 Very good
6 aug 2022 om 16:02 Mega lange bezorgtijd. App geeft aan 30-50 min, maar de onbeschofte bezorger was er pas na 90 min en geeft aan dat het allemaal niet zijn probleem is. Daarbij was het eten niet goed warm en hier en daar aangebrand. Geen 2e ronde dus!
3 aug 2022 om 19:16 De patat was goed alleen een milkshake die leeg gelopen is en dan bel je om kwart over 5 dan wordt er gezegd wordt na bezorgd vervolgens kwart over 6 weer gebeld krijg je te horen is onderweg het is inmiddels kwart over 7 en nog niet bezorgd heel jam
27 jul 2022 om 22:05 Enorm lekker broodje döner. Goed gevuld en alles lekker vers. De bezorger was erg vriendelijk. Een aanrader.
26 jul 2022 om 6:23 Her duurde lang. Op ik opgebeld zeiden ze tegen mij bezorger is onderweg vervolgens duurde het nog 40 minuten. Over een stuk waar je 8 minuten over rijd. Het eten was wel lekker
22 jul 2022 om 23:23 Niet te vreten friet slap en koud en kaaschoufle veel te hard gebakken
20 jul 2022 om 19:00 16:15 eten besteld en kwam pas rond 18:00 terwijl na bestellen 45 min stond ik verwachte dat dan ook kwam maar helaas niet me gezin kon eten ik helaas niet omdat ik moest werken heel jammer nu heb ik koude eten zometeen