EETHUYS RENKUM

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1212 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eethuys Renkum. Meer weten? Ontdek meer

21 mei 2024 om 21:13 Bijna 2 uur heeft het geduurd om lauw eten met hardgebakken vlees met idem dito aardappelschijven, ik wilde frietjes, en kipnuggets wat ik niet besteld had te bezorgen. De verklaring was dat ze een zieke hadden. En dat verklaart de bezorging niet ete
19 mei 2024 om 19:31 Xxl burger is een burger met 2x vlees voor rest niks bijzonders en dat voor deze prijs..
25 apr 2024 om 20:45 Heerlijke broodje doner met groenten en erg veel vlees met zoals het hoort op turk brood i.p.v. een pita broodje Bezorger was vriendelijk Echt een aanrader
16 apr 2024 om 7:23 Prima pizza toppie
12 apr 2024 om 23:18 Goede kwaliteit en service ! Altijd tevreden zeker als vegetariër
8 apr 2024 om 0:01 Eten was heerlijk en warm afgeleverd door een vriendelijke bezorger, duurde wel eventjes maar dan heb je ook wat..bedankt eethuys Renkum voor de smakelijke maaltijd en niet te vergeten de Red Bull:).. volgende keer bestel ik weer bij u!
7 apr 2024 om 19:03 Weinig vlees bij de kapsalon erg veel friet. De Durum was meer wrap dan inhoud
1 apr 2024 om 20:29 Helaas de verkeerde pizza bezorgd maar kregen wel snel de goede thuisbezorgd. Eten was prima !
30 mrt 2024 om 8:46 Het eten kwam 20 minuten te laat. En het eten was koud en slap. Hebben het eigenlijk meteen weggegooid. En telefonisch waren ze ook niet te bereiken om dit door te geven.
27 mrt 2024 om 10:11 Superlekkere spareribs, vlees heerlijk mals om je vingers bij af te likken !
25 mrt 2024 om 17:56 Keurige bezorging en een heerlijk gerecht
20 mrt 2024 om 14:41 Zeer slecht!! Slechtste kapsalon ever! Kapsalon die alleen uit friet bestaat met een heel klein beetje vlees.. Als je in je bestelling “alleen sla” opmerkt krijg je GEEN sla.. Tevens is er meerdere malen gelogen toen ik belde waar mijn bestelling was